Internet

VPN

Šta je VPN usluga?

Povežite svoje kancelarije, magacine i ostala predstavništva u jedinstvenu mrežu sa Vašom centralnom lokacijom!

VPN [Virtuelna Privatna Mreža] omogućuje povezivanje udaljenih lokacija kao što su filijale, ekspoziture, kancelarije, firmi i kompanija u jedinstvenu mrežu preko našie infrastrukture. Lokacije mogu biti povezane međusobno kao da se nalaze u istoj prostoriji.

Za poslovne korisnike koji žele da povežu udaljene lokacije firmi na raspolaganju su brzine do 50 Mbit/sec. Korisnici pored ove usluge mogu koristiti i usluge pristupa Internetu na ovim lokacijama bez potrebe uvođenja dodatnog priključka. Nakon što nas pozovete na 011 42 42 000 i date spisak vaših lokacija, mi ćemo Vam poslati ponudu za povezivanje istih u jedinstvenu mrežu! Pogledajte cenovnik VPN usluga. Cene u cenovniku su obeležene po brzini po jednom linku, a naknadu za port ne naplaćujemo:

Kome je namenjen ovaj servis?

Potencijalni korisnici ovog sistema su sva pravna i fizička lica na teritoriji opštine Grocka sa stambenim ili poslovnim prostorijama u zgradama. Paketi su prilagođeni i za ličnu i za poslovnu primenu.

VPN usluga Cena (sa PDV-om)
VPN 2M (2048k/2048k) 3.400 Din.
VPN 4M (4M/4M) 5.900 Din.
VPN 6M (6M/6M) 8.500 Din.
VPN 8M (8M/8M) 10.900 Din.
VPN 16M (16M/16M) 19.190 Din.
VPN 25M (25M/25M) 28.990 Din.
Za veće brzine Pozovite!

Kako da postanem korisnik?

Kontaktirajte nas telefonom, popunite web-pristupnicu ili pošaljite e-mail.

FIBER

Zahvaljujući činjenici da je optičko vlakno otporno na sve spoljašnje uticaje i da je GroNet fiber mreža u celosti izgrađena od optičkih kablova garantujemo korisnicima stepen dostupnosti servisa preko 99% tokom čitavog perioda korišćenja.

Detaljnije

ADSL

ADSL - asimetrična digitalna pretplatnička linija, omogućuje Vam ostvarivanje stalne, brze i kvalitetne vezu ka Internetu sa višestruko većim brzinama u odnosu na klasičan dial-up pristup, uz istovremeno slobodnu telefonsku liniju.

Detaljnije

Bežični Internet

Stalnom vezom preko bežičnih sistema dobija stalni pristup Internetu 24h dnevno / 30 dana u mesecu / 12 meseci u godini, sa brzinama prenosa u rasponu od 6Mbit/s do 30 Mbit/s. Bežični Internet je pravo rešenje za Vas ako se aktivni na Internetu.

Detaljnije

Kablovski Internet

Kablovski Internet je tehnologija koja se realizuje po postojećem vodu za kablovsku televiziju i omogućuje da Vaš računar bude stalno povezan na Internet, a da pri tome možete neometano da koristite Vašu telefonsku liniju.

Detaljnije

Fast Ethernet

Fast Ethernet kablovski Internet je servis koji podrazumeva povezivanje korisnika na Internet korišcenjem kablovske specijalne ultrabrze infrastrukture namenjene distribuciji digitalnog prenosa podataka u stambenim zgradama.

Detaljnije

VPN

VPN [Virtuelna Privatna Mreža] omogućuje povezivanje udaljenih lokacija kao što su filijale, ekspoziture, kancelarije, firmi i kompanija u jedinstvenu mrežu preko našie infrastrukture. Lokacije mogu biti povezane međusobno kao da se nalaze u istoj prostoriji.

Detaljnije

Ovaj websajt koristi kukije. Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

Razumem