Internet

INTERNET USLUGE

FIBER

Zahvaljujući činjenici da je optičko vlakno otporno na sve spoljašnje uticaje i da je GroNet fiber mreža u celosti izgrađena od optičkih kablova garantujemo korisnicima stepen dostupnosti servisa preko 99% tokom čitavog perioda korišćenja.

Detaljnije

ADSL

ADSL - asimetrična digitalna pretplatnička linija, omogućuje Vam ostvarivanje stalne, brze i kvalitetne vezu ka Internetu sa višestruko većim brzinama u odnosu na klasičan dial-up pristup, uz istovremeno slobodnu telefonsku liniju.

Detaljnije

Bežični Internet

Stalnom vezom preko bežičnih sistema dobija stalni pristup Internetu 24h dnevno / 30 dana u mesecu / 12 meseci u godini, sa brzinama prenosa u rasponu od 6Mbit/s do 30 Mbit/s. Bežični Internet je pravo rešenje za Vas ako se aktivni na Internetu.

Detaljnije

Kablovski Internet

Kablovski Internet je tehnologija koja se realizuje po postojećem vodu za kablovsku televiziju i omogućuje da Vaš računar bude stalno povezan na Internet, a da pri tome možete neometano da koristite Vašu telefonsku liniju.

Detaljnije

Fast Ethernet

Fast Ethernet kablovski Internet je servis koji podrazumeva povezivanje korisnika na Internet korišcenjem kablovske specijalne ultrabrze infrastrukture namenjene distribuciji digitalnog prenosa podataka u stambenim zgradama.

Detaljnije

VPN

VPN [Virtuelna Privatna Mreža] omogućuje povezivanje udaljenih lokacija kao što su filijale, ekspoziture, kancelarije, firmi i kompanija u jedinstvenu mrežu preko našie infrastrukture. Lokacije mogu biti povezane međusobno kao da se nalaze u istoj prostoriji.

Detaljnije

Ovaj websajt koristi kukije. Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

Razumem