Data Centar Telehousing

TELEHOUSING

GroNet Telehousing

Brz pristup tržištu uz smanjenje troškova.

Velike, srednje ili male firme koje se bave pružanjem sadržaja za koji je neophodno postojanje platforme visokog kapaciteta za čuvanje informacija i sistema, uz korišćenje Telehousing usluge, povećavaju efikasnost svog poslovanja, uz smanjene troškova.

“GroNet” Telehousing pruža sigurno okruženje i infrastrukturu neophodnu za rad informacionih sistema, a time i uspešno i kvalitetno pružanje usluga krajnjim korisnicima.

U svom posebno projektovanom prostoru, GroNet omogućava drugim firmama da postave svoju opremu. Uz to, na raspolaganju su i mesta na antenskim stubovima, kao i prateća infrastruktura. Sve vrste povezivanja i umrežavanja, serveri i kompletni backup-i, rezervni centri, kao i brz pristup svim postojećim telekomunikacionim uslugama koje pruža deo su postojeće Telehousing ponude GroNet-a.

OBAVEŠTENJE O PROMENI CENA
01.12.2016. - Od 1. januara 2017. godine, pretplata na osnovni paket kablovske televizije iznosi 1.050 dinara (u cenu je uključen PDV). Pretplatnik ima pravo da raskine ugovor u roku od 30 dana od dana obaveštenja ukoliko se ne slaže sa gore navedenom promenom. Preuzmite cenovnik od 2017. godine.

Ovaj websajt koristi kukije. Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

Saznajte više